desember 2011

Ny blogg!

Hei dere! Nå finner dere meg hos Creativo, hvor jeg blogger på alette.creativo.nu . Det blir flott skal jeg si dere.

alette.creativo.nu

alette.creativo.nu

alette.creativo.nu

alette.creativo.nu

alette.creativo.nu

 

lar være å slette denne bloggen for minnenes skyld.

klør i fingrene

nå klør jeg i fingrene etter å starte opp på ny blogg. å få design og alt på plass tar litt tid, så det kan gå nok en uke før jeg er i gang. jeg gleder meg til å ha en fin plass å skrive, dele bilder, og å ha noe som gjør at jeg må være kreativ selv når jeg bare vil ligge i sengen og se tre sesonger av skins om igjen. 

og så har jeg fått nytt kamera da! Et fint Canon eos 600d. det kan både filme og tar fantastiske bilder i dårlig lys. slik som det over, som jeg tok når Tone, Maria og jeg lagde indisk. har ikke prøvd kameraet ute i dagslys enda for det blir jo så fort mørkt. men så langt liker jeg det, og gleder meg til jeg blir skikkelig flink med det. her er noen bilder      Tor Arne her så du hvertfall ut som Lars Vaular!!

og obs, dette blir nok det siste skikkelige innlegget på denne bloggen. Jeg sier i fra når den nye er klar, så fortsetter vi der!
 

litt om hva som skjer

Hei! Nå har det vært stille lenge her, men jeg kan fortelle dere at det kommer til å skje noe snart. Jeg vet ikke helt når alt kommer til å være klart, det kan jo ta litt tid med alt jeg skal gjøre og få til for tiden. MEN, jeg skal hvertfall blogge igjen. Og bedre! Skal nemlig bytte til ny bloggplatform, som kjennes litt mer seriøs og passende enn blogg.no. Gleder meg, håper dere gjør det også. Også har jeg bestilt nytt kamera!! hipp hurra, vi snakkes snart.

girls with soul covered by glacier. now they are melting and our bodies are drowning in a cold ocean. we dream death.
bildet er linket til kilden

hits