oktober 2011

.


/ foto ukjent

vinter

And we be Peter Parker in love with the Mary Janebildet er linket til kilden

Det var så mye enklere å sitte høyt oppe. I et tre. Og bare tenke at det var høyt og opp og langt ned etterpå. Og nå er det neste sånn og, bare det er mye lengre ned og enda lengre å klatre opp igjen. Og man tenker ikke bare at "oi, nå sitter jeg like høyt som fuglen" men hæ og har jeg tid, hva gjør jeg og hvor skal jeg og vet ikke.

For første gang står man uten en plan og stirrer tomt i speilet. Må slappe av, sier fornuften. Men da må jo alle andre slappe av også for jeg består likeså mye av dem som jeg gjør av meg selv. Hjelpes.

 

marengs


/ foto privat

Maren er bestevenninnen min. Vi har like sko. brb, skal stappe hode (mitt eget denne gangen) i scanneren
 

all you need is love bababarraba


/ foto priv

Synes høsten er så fin. Selvom det er iskaldt og jeg må kjøpe flere skjerf(men det er egentlig en bra ting)
 

se maren/ foto privat    modell: Maren Ceballos

se se se !!! fine. OG DET ER MER DER DET KOMMER FRA!! ahdfghiuwes
 

awake my soul


/ foto privat

Kommer ikke over hvor fint det er ute for tiden. Har på skjerf fra monki, sko fra dinsko og jakke fra bikbok. 
 

høsten har de fineste fargeneGikk litt rundt i vakre, høst-Stavanger med Maria i dag, før jeg møtte Tone og vi gikk på Teatoriet, en ungdomskafé på teateret for alle som vil synge, spille, danse, tegne eller bare se på. Bor du i Stavanger bør du stikke innom en gang, ganske så inspirerende.Ååå-åå. høsten har de fineste fargene. 

Så satt vi i bakgården på Bøker & Børst en stund. Der er det fint, med lykter over hodet og drage på veggen.

Så tok alle bussen hjem, og jeg ble igjen alene i byparken og tok litt bilder for meg selv. 
/ foto privat

Det kommer litt flere bilder i kveld, eller i morgen.
 

scanner

Dette er altså kjæresten min. Med hodet i scanneren.
 

snwfjoDNWenfjr :-)

Hei. Har glemt bloggen litt bort i det siste. Har hatt en super høstferie. Fine dager i Bergen med familien, hvor jeg shoppet litt fint. Skulle egentlig vise dere, men nå vet jeg ikke hvor alt er. Etter bergenturen dro jeg på hyttetur med fine folk, hvor vi laget god mat, hørte på musikk og gikk tur i fjellet. Hadde kun med meg det analoge kameraet dit, så jeg skal fremkalle rullen i løpet av uken og forhåpentligvis (merk: jeg har aldri brukt kameraet før og vet ikke om det faktisk virker) så står jeg igjen med en bunke sinnsykt kule svarthvitt bilder fra turen. 

Når jeg endelig var tilbake i Stavanger gikk jeg på Bøker (kafé) med fine mennesker.

Så har vi vært på fest i anledning Skogmus' (lokalt band) 1 år jubileum. Vi danset, sang og skrev på veggen som uansett skulle rives. Spiste kjeks i sengen så det ble smuler over alt. Så må dere kanskje høre litt på >denne< for å forstå stemningen. Selvom jeg egentlig bare får lyst til å sykle av den sangen. Kanskje >denne< er bedre (fra 0:38 og utover)  Og for å fortsette urelevant oppsummering så var jeg på tou scene og så på nuartutstillingen i går, spiste mat og så nesten TO fimer. Så la jeg meg. i dag har jeg ikke gjort noen ting, og det har jeg egentlig tenkt å fortsette med. Hade.
 

høst i Bergen

drar til Bergen igjen, med familien denne gangen. GOD HØSTFERIE!!!!!!$

Har ein revolusjon i min pose


/ foto: meg   av Daniel Reppert
 

brunch

I dag har jeg vært på invielsen av en espressomaskin. ALLE burde invie espressomaskiner en gang i blant. hvertfall med så fine folk.

min bestehos Reppert lå det en skål full av gamle sminkespeil. / foto: meg, og de to siste er tatt av fantastiske marthe thu

åhrfiewf. får helt skrivesperre når jeg skal skrive lengre innlegg. men masse bilder får dere i det minste. hurra for det

hva synes dere jeg skal blogge egentlig? tenker å kanskje lage innlegg  med/om; litteratur, portrettbilder, tanker, musikk, og kanskje kanskje antrekk, hvis jeg orker.

andreas
/ foto: meg

disse tilfeldigvis kule bildene av Andreas ga meg mange kule idéer til portrettbilder. shit, jeg må ut i lyset og fotografere mennesker.

the kinks - sunny afternoon 

du vet du er lykkelig når du kan høre på triste sanger og være lei deg kun på andres vegne

Livet går i hundre og ett. Skole, basse, skole, sove, puste, kysse, leve. Siden jeg er så dårlig til å blogge, så tenkte jeg å vise dere noen bilder fra slutten av sommerferien, verdens fineste. Også må jeg nok bli flinkere til å ha med kamera ut fra nå av. jadddaDen legendariske Bergenturen. Dro til Bergen med Maria og Tone for å leve der litt. Var så fint, og er ekstra fint å se tilbake på disse bildene. 

Og så var vi på Rått og Råde festivalen. Og opplevde nok en fantastisk Kaizers Orchestra konsert, min tredje i år. Og jeg tror nesten den var best. Hørte mye bra musikk, noe dårlig, lo masse og danset mye. Det var så utrolig fint.

på fredagen så vi John Fogerty i regnet. 


Og akkurat nå er jeg for det meste på skolen, og det ser jo for det meste sånn her ut;

/ foto: forskjellig, tatt med Tone sitt engangskamera

hits