september 2011

.regnregnregnregn fint regn
bilder av mariaaaaaa

I dag har jeg vært med kjæreste og gått på film på litteraturfestivalen med noen fra filosofiklassen og læreren. Vi så en dokumentar kalt "the parking lot movie" som var overraskende kul, morsom og tankevekkende. Den handlet om folk som jobbet på en parkeringsplass, altså verdt å få med seg. Etterpå gikk vi på kafé og filosoferte litt, før vi gikk ut i regnet. Forresten er det fint når det er mørkt ute, når du har litt lys.

herregud, tror jeg elsker høsten. og livet. 

plingplong, blibbblabb datamusikk. hade

høst

I dag gikk jeg ut i regnet. Og regn er egentlig fint, men helst når jeg sitter inne. På bussen så jeg forresten en dame i lang kjole og sandaler. Og jeg tenkte på at det egentlig ikke var så fornuftige benklær, og så ned på meg selv der jeg satt i shorts og strømpebukse. Men når det blir skikkelig vinter skal jeg kle meg fornuftig der det er pent å være fornuftig. Som med store skjerf rundt halsen, votter og kanskje kanskje en vinrød lue. Fornuftige benklær skal eg nok aldri ha på meg. neida joda. har fine sko da.

og siden det regnet så veldig gikk jeg og Maria på bøker & børst.

Og der spillte vi scrabble og drakk mocca ganske lenge. og Maren kom også bort.
foto: meg, unntatt det av meg som logisk nok er tatt av Maria.

Og nå venter jeg egentlig på at det skal være bittelitt sol og mye fritid så jeg kan ta noen flotte portrettbilder! Det er så vanskelig å ta fine bilder når det er mørkt. Men jeg liker høsten. I år liker jeg høsten.
 

heihei livet
foto: meg, tilfeldig fra lofoten og megmegmeg

liver går i 180 km/t. akkurat slik det skal være. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg deler dette med dere, men jeg gleder meg skikkelig til uken og tror den blir fin. for den blir litt sånn;

- mandag: skole med filosofi i første time!, lekser, kaffe, fotografere(!)
- tirsdag: skole, basstime, lekser
- onsdag: skole, film (littertur festivalen) og kafé etterpå med filosofiklassen
- torsdag: skole, kaffe, auf-møte

og så er resten ikke planlagt, men kanskje det dukker opp noe fint. og så skal jeg drikke engelsk te fra en rød londonbuss, og drømme om påsketur til london med kjæresten, øve litt bass på, høre mye på musikk, blant annet på mamma sine gamle simon and garfunkel vinylplater med sånn fin knitrelyd.

do you remember me, taking pictures of you
foto: meg

Har hatt en veldig fin, avslappende helg med fine mennesker. Har sovet lenge og gått med fine skjerf. Og i går kveld luktet det vinter ute for første gang på lenge. Jeg gleder meg sånn til å sitte inne på fine høstkvelder og ha regnet som rytme til fin musikk. Og å tråkke gjennom tynn snø, for å sitte ute på bøker&børst i skjerf og kanskje votter og drikke kaffe eller kakao.

The kooks er ute med nytt album og denne er litt fin.
 

åh, fint
bildene er linket til kilden.

litt inspirasjon. Jeg skal snart snakke litt med dere, dele litt bilder og sånn. Har bare litt mye skolearbeid å gjøre først.

Og så er det veldig viktig at alle som kan husker å bruke stemmeretten sin i dag!
 

funny the way it is

fint å sitte oppe med pappa i kveld og høre på den nye favorittmusikken hans. kjenner på det der med at det er fint å leve. jeg tar filosofi på skolen nå, og har jo tenkt litt på det der med hva som er meningen med livet, om det finnes gode mennesker og om det finnes sannhet. det er utrolig så mye som vi overser som oftest. glemmer å stoppe og tenke. vi burde undre oss mer. selv er jeg ikke religiøs og tror ikke at noen skapte verden. men jeg kan like tanken. derimot tror jeg at jorden oppsto mer eller mindre tilfeldig. trist kanskje, men nei. når livet er så fint så kan man like så godt leve det. alle burde tatt filosofi, og lært seg å undre. lært seg å se.

og en annen ting! alle burde lære seg å leve etter eget hjerte og egne meninger. ikke sette begrensinger etter andres definisjoner av 'perfekt'. livet kan bli så sinnsykt bra om du bare har det bra med deg selv. 

foto:meg

syk
foto: maren

Jeg har blitt syk. orker ikke stå opp engang. åhr. ligger på sofaen og ser på skins.

For å fortelle dere noe kult var jeg på første time i bass i går. det var kult og jeg gleder meg sånn til å bli bedre, til alt det kan føre med seg. jeg er også snart ferdig med trafikalt og får litt mer tid til overs. kanskje synge. kanskje fotografere mer igjen. 

må bare bli frisk først. hør the antlers - every night my teeth are falling out

saker og ting jeg behøver

1. en stor, varm strikkegenser. kanskje to. definitivt to. en kabelstrikk og en med mønster, som er litt for store og akkurat passe i halsen til at det blir fint med skjorte under og krave over.

2. en sånn dongrijakke. og sånn veske. kanskje kjolen også, for sommerklær er minst like fint med tykk strømpebukse under som til bare ben. kanskje finere.

3. og en sånn grå frakk/kåpe. kulkulkul

4. og svarthvitt-film til pentaxkameraet, så jeg kan ta flotte bilder hele tiden. 

5. og tid til å gjøre sånn her hele tiden. hele livet. 


tror jeg burde skrive noe her snart


Skulle hatt en kakeboks med litt ekstra tid i, som jeg kunne ta fra nå og da.
 

hits