august 2011

sommerkjole når det regner

kjole/tunika - 2hand

for et funn! fikk den for 60 kr! litt finere på, med dongriskjorte, eller poncho og et tynt belte. passe bohemish.
 

en torsdag

25.08, altså sist torsdag var det konsert med noen lokalband på metropolis. før jeg reiste til bodø for å dra i bryllup. denne torsdagen starter rått & råde, GLEDER MEG. skal hvertfall se JHB, honningbarna, robyn, veronica maggio, tønes (hehe yatzi), litt pendulum, john olav nilsen og gjengen og kaizårrrrrrrss.


Silver Bullet (?) . gøy å ta bilder med sånn fænsi lys. men blir ikke så bra, for jeg er ikke så flink på sånt.


fine folk


fineste folket


dette er reppert. si hei


Judith B (!!!)


Judith B. igjen, superflinkekulebra.

i dag; har jeg hatt en superslitsom dag. men skal vise dere en kjole jeg kjøpte på fretex om litt, dersom den passer. kjempefin!
 

"Bergen e ein saus"

(dedikert te Maria)

HEISANN. Skal snart blogge igjen og ta bilder og sånn. Var i Bodø i helgen. Må komme inn i skolegreiene også. men SÅ. Skal få til ALT dette året. Gleder meg.

 

nytt fint


kjole fra bikbok og sko fra dinsko.


vinrøde Dr. Martens!!!! fra nelly.com. åå, som jeg gleder meg til å ha disse til en fin kåpe, blek hud og kaldblondt hår i vinter.

The Shins på vinyl, Oh inverted world. ny og fin, men er egentlig en gave til tor arne.

Og ja, i dag var første skoledag i andreklasse. veldig deilig å være tilbake, dette året blir supert.
 

Bergeneventyr

tur til Bergen var en fantastisk avsluttning på en fin ferie. reiste sykelig tidlig fredagsmorgen. bodde på Marken, hvor alle må dra. små klesbutikker med vintage og unike klær, vinyl/bokbutikker, fint uteliv, fine parker og fine mennesker. Kjøpte the shins på vinyl til kjæreste, og kaffe til meg selv overalt. kunne ha fortalt dere alt om hele turen, men det hadde vært så surrealistisk oppsummert at jeg orker ikke.
5 timer buss fra stavanger, wowhooyee
fine to

 

hello dudes

Vell, i dag gikk jeg til frisøren for å stusse litt, eller gjøre noe helt nytt, og endte opp med en frisyre som minner meg veldig om den frisyren jeg hadde i 7. klasse. Da gråt jeg i to dager. Men det er ikke noe vits i å angre seg, så nå skal jeg heller bare gå med topplue i to år, til håret er blitt superlangt og bohemish. 

Nok om hår. Jeg reiser til Bergen med Tone og Maria i morgen. IKKE for å se rihanna, men for å leve litt. Kanskje se et band i på en liten, trang scene, spise is på Bryggen og bli kjent med vagabonds fra Latvia, kanskje.

ønsk oss god tur, hade.
 

 

OKEI obligatorisk: hør noe av razika. 
 

It´s the magical mystery kind, must be a lie


foto: privat

and this would be a rather interesting headlinefoto: meg

Kafébesøk og bytur med fine folk og lillesøster i dag. Sol og fint.
Likte du bildet best i bw eller farge? Jeg er ganske glad i bw, men her var fargene så fine. 
 

'hvis eg va en elefant hadde du vært to'


fin dag med 7-måneders kjæreste.


fint lys.


hahahe. ""se litt sånn trist ut"" ""pffffftgaaahaha""

Hodet er litt sånn fyllt med luft og jeg smiler bare. han er best.

sykt gira på å ta bilder igjen forresten. og skal sette opp 'ta selvportretter' på listen over ting jeg skal gjøre. tok en del andre fine bilder i kveld som dere kanskje får se om dere er heldige. Takktakktakktakk til dere som kommenterer forresten, blir så glad.
 

syltetøy og puterDETTE ER EN TEST. lalalalala. fikse design
 

***********
ingvild: sei noe tilfeldig.       NÅ.    sei noe tilfeldig NÅ       NÅ!!!!1111
TorArne: æææææææææ, syltetøy og puter!!!!!!!

Skulle egentlig slette dette innlegget nå siden det bare var test og sånn, men lar det stå siden bildet er så fint. Vurderer å sende det inn til sånn magasingreie (magasiner eller D2 ??), kanskje. Uansett. Tror ikke det blir så mange endringer i designet likevell, jeg vil ha det så enkelt at det nesten er stygt/sykt fint.
 

Bestilltåhåhåh gleder meg til å få disse!!1 se så fine.
 

what a day to be aliveMer bilder fra camping på Vigdel.    Tror jeg skal kjøpe meg svarthvitt-film til ett av de analoge kameraene jeg har, men enda ikke har prøvd. Angrer på at jeg ikke tok flere bilder under teltturen, det var virkelig fint der, fordi kamera nesten er tomt for strøm og jeg for første gang har rotet bort laderen. 

Skal skrive en liste over ting jeg skal gjøre, og prøve å krysse av en til dagen. Ta portrettbilder av fremmede, bli flinkere med kamera, skrive mer, gå på kafé alene med en fin bok, bli kvitt dumme tanker og leve hele tiden.

Bon Iver - skinny love

cæmping
foto jegjegjeg

heiheihei. de siste dagene har gått i ett, og har vært fantastiske. har bodd litt hos verdens beste, laget mat, vært i byen og på kafé. kamera har jeg nesten helt glemt ut, men nå har jeg veldig lyst til å lære meg nye måter å fotografere på. 

bildene over er fra i morges, frokost på vigdelstranden (som forøvrig besto av chips og nonstop) Vi campet en hel gjeng der i natt. ååææ det var så gøy. fire syklet ut, mens fem av oss kom etter med longboard, gitar på ryggen og '''''stjålne'''''' bagasjetraller fra flyplassen. åh denne sommeren har vært så fin, og er ikke over ennå. smilefjesoh mamaaa, i wanna go surfing

Jeg skal bruke den solfylte lørdagen til å henge opp flere RXR plakater og dele ut sånne her flyers.  kult. kom kom kom om dere vil se Kaizers Orchestra, Veronica Maggio, John Olav Nilsen & Gjengen, JHB, Robyn og Honningbarna. Eller 50 cent, men det er opp til deg. 


Kommer til å fryse ihjel sikkert, for det er ikke SÅ varmt. men pytt


Hoyhoy
 

de beste

dagen i går var veldig fin. vi planla Bergentur på Mikado og Amy´s, og gikk hjem til Maria (ble født i det vakre år 1994 på stavanger sykehus, og vokste opp til å bli en talentfull tamburist) . vi reiser neste uke med buss og skal bo på vandrehjem og bare leve litt i Bergen. tror det blir fint. 

og Tone og Maria var fine som alltid.

Grand Island - love in decay
 

og hei, jeg blir alltid så tom for ord når jeg skal skrive blogginnlegg. Har dere noen tips til type innlegg jeg kan lage? Alt er så brukt opp og kjedelig. til å være en ''''''moteblogg'''''' blir det litt lite mote muligens, hva kan jeg gjøre med det uten at det blir dødsteit?
 

Love decay
foto: meg   modell: Maren Ceballos

jeg vil ta portrettbilder av mennesker jeg ikke kjenner i svarthvitt, med rare barter, store øyne, liten nese, uvanlig ansikt, vanlig ansikt, triste, glade, morsomme, vakre, røykende, leende, smilende, utrykksløse. 

også vil jeg ha vinrøde sko og en beige kjole og bånd i håret, men det er en annen sak. og karrigult skjerf. elsker at mosegrønt, vinrødt og karrigult er høstens farger. ELSKER DET. 
 

halv tre


foto: tumblr enplass


Får ikke sove.

^date

hallohallo. altså sånn de tre-fire siste dagene har jeg egentlig ikke følt for å blogge fordi jeg har vært sinnsykt opptatt med å se hele første sesong av Skins, og ikke minst henge på tumblr. Utenom det har jeg hengt opp 346455342 plakater for rått & råde, og vært i byen hele TO ganger. uten penger.


noe som var kjipt fordi jeg fant en kul dongrijakke på fretex. Men det er egentlig ikke kjipt, for jeg, tone og maria planlegger bergentur, og da trenger jeg penger.


mmmmmmalin. bewareofmonsters.blogg.no jajaja


harry camping, kult/smårar butikk

okeiså, nå skal jeg begynne å leve igjen og gjøre andre ting enn spise-sove-tumblr-skins-sove-spise-tumblrOGskins. ut med kamera og fint og sånn. xoxoxoxo


The dark half of the bluecardigan - gina tricot    tee - monki   smykke - weekday   belte - second hand   shorts - bikbok

Det er merkelig hvor avhengig du blir av å ha en person i nærheten for å føle deg bra. Alex Turner - Stuck on the puzzle

 

sommerens beste


foto: tone meldahl

haha herregud, når jeg får se bildene fra festivalen savner jeg det bare mer og mer. Hele det avslappa livet, all musikken, alle menneskene vi ble kjent med, alt
det merkelige vi gjorde, alt det rare, kule, fine som hendte.  åh som jeg lengter, og som jeg gleder meg til neste år.

Akkurat når hører jeg forresten på 'Suck it and see' albummet av Arctic Monkeys, og filmmusikken fra 'Submarine' (må sees, fantastisk) og '500 days of summer' . Det bør dere også gjøre, egentlig. Jeg er litt syk og slakk så bruker dagen inne på å rydde og slappe av.

Ellers så lagde jeg en film fra Hove i går, filmingen er forståelig veldig dårlig og sånn, men den har sin sjarm likevell;

Hovefestivalen 2011 from Ingvild Alette J on Vimeo.

 

vagabondgenser, shorts - bikbok   veske - modekungen.se    smykke - h&m

og hør denne:  wolfmother - vagabond

hits