juli 2011

HOVE ´11

Hovefestivalen var fantastisk. Stemningen blant tjue tusen mennesker som er samlet på en plass for å høre musikk og ha det fint. Jeg ble kjent med så mange kule mennesker, danset, lo, skrek, sang. Jeg gleder meg allerede til å dra tilbake neste år. Hove har definitivt vært en av de beste opplevelsene denne sommeren. Og siden bilder sier mer enn tusen ord, så;


hø. Lisa og Julie. fin og ryddig camp


Kaizeeeerrrrrs Orchestra!!! fantastisk. vi skrek/sang så vi mistet stemmen. Hør: ALT SAMMEN!!!


Maria, forbilde og medmenneske, 17 år. Tattoverer I <3 MY CAT på armen. 


Det eneste som er negativt med festival er all sjekkingen av vesker og sånn på vei ut inn bort og frem. Men det går greit, for vaktene er jo greie og sånn (og har store øyenbryn, som Erling)


vakkert


teltet vårt. som ble brutalt ødelagt. Men det gikk fint, for da flyttet vi inn til Sara & co, noe som var bedre. 


Tone og Malin, festivalområde. 


Jimmy eat world! blant de første konsertene vi gikk på. Hør: Jimmy Eat World - My best theory 


Tame Impala på teltscenen. Hør: Tame Impala - solitude is bliss


hhahahahhahahahahæææ
camping.


knekkebrød med nugatti.

Etter 6 dager tok det fantastiske slutt. Det fine med Hove er at man også kan ta buss inn til sentrum, noe vi gjorde noen dager for å handle, spise litt bedre og feire bursdagen til Malin. Tidlig dagen etter siste konsert med Kazers Orchestra, Deadmau5 og Honningbarna tok vi tog hjem igjen. DØDSSLITEN. Åh som jeg lengter tilbake.

foto: meg / engangskamera

i´ll tell you everything about living free


foto: meg / engangskamera

Ting føles bra igjen (med litt nye tanker i bakhode). Å se han igjen er så fantastisk flott. Stavanger er forresten også fint, mye liv & turister. Jeg jobber for Rått & Råde festivalen på stand på TallShip i Vågen. Kom innom. Finefinefine dager. 

Og jeg hentet bildene fra to engangskameraer i dag! De fleste er fra Hovefestivalen. ********* :-) sorg


foto: meg

Det er vanskelig å finne ord. Det er så vondt. Og som de fleste andre, går mine tanker og dypeste medfølelse til de pårørende, sårede, omkomne og etterlatte. Hele Norge gråter.

Og aldri før har jeg vært stoltere av å være norsk. Det er en merkelig blandet følelse. Jeg synes det er utrolig dumt at jeg ikke kunne være med å gå i fakkeltoget i Stavanger i dag, fordi vi fløy hjem sent i dag. Det er fint å se hvordan folk står sammen. Det føles merkelig å blogge om annet nå, så jeg tror jeg lar det vente litt med det.

Nå må alle ta vare på hverandre.
 

meoooow

Late dager i Lofoten. Her gjør vi ikke mye annet enn å sykle på butikken, kjøpe pulverkaffe og kanskje få en fisk eller to. Men på onsdag var vi i Svolvær, for å gå litt i butikker, på kafée og på kino. Harry Potter var fantastisk, og trist. Nå skal vi se alle filmene om igjen, lese bøkene nok en gang og gråte litt mer. Harry Potter-maraton når vi kommer hjem, jajaJAja. 

i Svolvær kjøpte jeg en SYKT fin genser;
Maren kjøpte lik i gul.


SÅ fin. vinrød. 399 fra cubus. 

Og så har vi vært litt ute og sånt. jaja, fint det og.

hhahaaheh. hei

hade
 

lofotsommerfoto: meg   modell: maren ceballos (afternooncoffee.blogg.no)

Maren er her og vi har tatt fine bilder, sett en hval og hørt litt på razika. i morgen skal vi til svolvær for å se Harry Potter 7 del 2 (JAA, blodfans, herregud, hysj (GLEDER OSSS)) shoppe litt på cubus også, hehe. kult. fint her.

OG MAREN HAR BURSDAG I MORGEN, WOOOP. gratuler henne. (ellers....)

neida. snakkes. fin ferie
 

kosmetikk

i dag dro jeg og pappa inn til Svolvær for å hente et kjøleskap, og jeg vandret rundt på et kjøpesenter uten særlig mange butikker. kjøpte sminke og sånt, noe jeg veldig sjelden gjør lenger. men det er egentlig deilig med litt nytt. (advarsel: sykt """bloggete""" blogginnlegg)


mascara maxfactor/cubus ansiktsskrubb simple/vita vippetang cosmopolitan/cubus øyenbrynspenn depend/cubus tweezer bete/vita pudderkost gosh/vita solpudder isa dora/cubus


foto: meg

alle mennesker heter egentlig noe annet

# jeg har ikke gjort så veldig mye annet enn å springe rundt med kamera. knipset bilder av gardiner, av pappa, og av farmor sine hender. små blomster og masse merkelige skruer i naustet til farfar. snart kommer maren bort og jeg gleder meg til alle de fine bildene vi skal ta sammen. kanskje jeg kan skjerpe meg litt på den der """"moteblogger""""" tingen også. kanskje

# så leser jeg mange bøker. melon i skål foran huset og våt hundensnute på fanget. kjøpte Mengele Zoo av Gert Nygårdshaug fordi jeg hørte den var bra. og Bernard Hvals Forsnakkelser av Lars Saabye Christensen, fordi den var fin på coveret og handler om en fyr med tvangstanker som er best med de døde. litt kult, og den gleder jeg meg til å begynne å lese. kanskje vi må snakke litt mer om litteratur på bloggen fremover (?)

# jeg savner de hjemme. punktum. det gjør vondt. men så blir de fint å se dem igjen, sant.

# tenke. å være her får meg til å tenke veldig mye også. på at jeg en gang var seks år og satt på gulvet på det samme rosa kjøkkenet som jeg spiser frokost ved nå, og pakket opp en gul morgenkåpe i bursdagspapir. og på andre ting. som er fint og trist. jeg vet ikke jeg, kanskje jeg egentlig ikke tenker i det hele tatt. det er merkelig. det er så merkelig stille.


foto: meg

her står tiden nesten stille. 

woho 17

heisann (****kyllinger****) ! Jeg er i Lofoten jeg, og her er det superfint. blomster på tapeten, sofa fra krigen osv, dere skjønner. IKKE INTERNETT DA. ikke bil heller, eller mer enn nrk1 og nrk2. Jajaja, så har jeg internett NÅ. PundslettLAKS ved siden av har, men det er sinnsykt dårlig. Ser mørkt ut på bloggfronten. Langt til lyset i tunellen osv. Så det kan ta litt tid før vi snakkes, kanskje først når jeg kommer hjem, eller kanskje jeg finner på noe lurt og jeg får blogget litt mens jeg er her. 

ellers, så har jeg bursdag i dag. woho. føles greit, egentlig føles det helt likt. går nok forbi i stillhet denne bursdagen, jajaja. Fikk Hove-billett i bursdagsgave jei, og det var jo superrrrt. ÅJA, glemte å si det. HOVE VAR SUPERT. sneiks 

foto: meg

(fikk faktisk lasta opp hele tre bilder! (((uredigerte og ikke særlig fine, men))) tok sinnsvakt lang tid, men kanskje det er litt lys i bloggtunellen likevell. heh, kanskje)

 

hits