Blogg

Ny blogg!

Hei dere! Nå finner dere meg hos Creativo, hvor jeg blogger på alette.creativo.nu . Det blir flott skal jeg si dere.

alette.creativo.nu

alette.creativo.nu

alette.creativo.nu

alette.creativo.nu

alette.creativo.nu

 

lar være å slette denne bloggen for minnenes skyld.

klør i fingrene

nå klør jeg i fingrene etter å starte opp på ny blogg. å få design og alt på plass tar litt tid, så det kan gå nok en uke før jeg er i gang. jeg gleder meg til å ha en fin plass å skrive, dele bilder, og å ha noe som gjør at jeg må være kreativ selv når jeg bare vil ligge i sengen og se tre sesonger av skins om igjen. 

og så har jeg fått nytt kamera da! Et fint Canon eos 600d. det kan både filme og tar fantastiske bilder i dårlig lys. slik som det over, som jeg tok når Tone, Maria og jeg lagde indisk. har ikke prøvd kameraet ute i dagslys enda for det blir jo så fort mørkt. men så langt liker jeg det, og gleder meg til jeg blir skikkelig flink med det. her er noen bilder      Tor Arne her så du hvertfall ut som Lars Vaular!!

og obs, dette blir nok det siste skikkelige innlegget på denne bloggen. Jeg sier i fra når den nye er klar, så fortsetter vi der!
 

litt om hva som skjer

Hei! Nå har det vært stille lenge her, men jeg kan fortelle dere at det kommer til å skje noe snart. Jeg vet ikke helt når alt kommer til å være klart, det kan jo ta litt tid med alt jeg skal gjøre og få til for tiden. MEN, jeg skal hvertfall blogge igjen. Og bedre! Skal nemlig bytte til ny bloggplatform, som kjennes litt mer seriøs og passende enn blogg.no. Gleder meg, håper dere gjør det også. Også har jeg bestilt nytt kamera!! hipp hurra, vi snakkes snart.

girls with soul covered by glacier. now they are melting and our bodies are drowning in a cold ocean. we dream death.
bildet er linket til kilden

liste

Noko som gjorde deg glad i går?
Kjærasten min. Og Kaizers Orchestra på tv.

Kva gjorde du klokka åtte i dag tidlig?
Sov.

Kva gjorde du for femten minutt sidan?
Hørte på "Foster the people" og slappa heilt av.

Kva gjer deg glad akkurat no?
Kaffe (for eg er så trøtt ellers), fine folk, musikk til å høre på på bussen og julelys i Byen.

Kva vær er det hjå deg akkurat no?
Regn.

Kva var det siste du åt?
Eplepai på bøker&børst med to krølltoppar og ein kjærast.

Kva har du drukke i dag?
Melk, vann og eplemost.Beste issmak?
Sitronsorbét! og vanilje og pistasj og bringebær og jordbær og kanskje avogtil litt sjokolade.

Det siste du sa høgt?
"tusen takk!!1!!!!!!!"

Det siste nokon sa til deg?
det hugsar eg ikkje, men det var ho i kassen på Carlings.

Det siste du kjøpte?
svarte bukser og raud genser

Søv du tungt?
berre på sofaen eller hos torarne, sjelden heime.

Har du mareritt?
nesten aldri.

Kor mange puter søv du med?
Ein mjuk og ein hard.

Favorittklede?
Det eg føler meg fin i. Akkorat no; vinraud strømpebukse + skjørt og strikkegenser, eller bukse og strikkegenser. og dr. martins. store skjerf. og den store, rosa jakken.


Favorittsnop?
alt surt, og salt lakris.

Stjerneteikn?
måtte tenke. eg er kreps

Kva lengtar du mest etter akkurat no?
akkorat no .. ikkje noko, har alt.

Kva er viktigast for deg?
å leve, til og med på dei dagane som kjennes litt grå.

 

ps. jeg stjal listen -herfra-

sove

Har veldig lyst til å skrive mye, ta mange bilder og slikt for tiden. Men får det ikke til, for jeg sover bare. Håper og tror denne bloggen blir bedre når eg får energien tilbake. Inntil da kan det bli litt stille her. 
 

livet i små øyeblikk

det var så mange som postet Instragram bilder plutselig, noe som var fint og jeg fikk også lyst. Noen er gamle, noen litt nyere.

      

      

      

      

      

      

/ foto privat - instragram

burde jeg lære meg å spille munnspill

5. august.2011 var en fin dag med Tone og Maria;


sitter på bussen og tenker på hva om jeg hadde tatt neste buss. tror ikke det hadde gjort en stor forskjell, sitter bare med musikken i ørene og beina i kryss uansett. skulle kanskje lært meg å spilt munnspill, pakket en sekk og planlagt nok en tur. bergen, oslo, london, paris eller israel. hadde jeg møtt meg selv skulle jeg sagt grip etter målene dine, du kan ikke sove nå, som en gammel mann med pipe og hatt. 

Kaizers signering

I dag hadde Kaizers Orchestra signering i forbindelse med vol II slippet i går. Tor Arne fikk Rune til å tegne på gitaren hans, etter å ha stått en halv evighet i kø. Verdt det.


frokost tjohei


hehe Terje. Angrer på at jeg ikke spurte Helge om få ta ett portrettbilde av ham og barten hans. Det er en storslått bart.

Etterpå satt vi på torget og så på duer. Duer er sykt morsomme!!!

Hvertfall når de spiser. SE SÅ DUMME HAHA

Og når de går!


HAHahahahaha!!

foto privat

nytt design


/ foto privat. Maria og Vebjørn fikk bli testpersoner for første innlegg i mindre format. 

Å lage nytt bloggdesign er den beste/verste formen for prokrastinering. har så sinnsykt mye annet jeg egentlig skulle gjort nå. uansett, blir en kjempejobb å endre bildene i alle tidligere innlegg fra 800 px til 600 px, men jeg er veldig fornøyd med litt mindre bilder, så det skal nok gå etterhvert. syntes bloggen ble penere og mer oversiktelig. hva synes dere?
 

åja hallo

.... blogg? åjaaaaaaaaaa. blogg.
Siden sist har jeg 1. hørt på musikk 2. kjøpt vårruller 3. hatt lyst på en sykkel 4. lest ut en bok 5. gått med votter

og dette er de eneste bildene jeg har tatt siden sist, dagsferske tilogmed! 

hjalp litt dettan. må nok ut med kamera nå. 

Litt gøy det der med lister forresten. Prøv selv. I november skal jeg 1. dra på tur med tepper og kakao 2. danse i mørket 3. se Sonny 4. lese Tore Renbergs siste bok 5. ta bilder i tåken.    Jeg liker 1. å dele kaffe med andre 2. gå ute når det er snø og tenke "HAHA, jeg fryser ikke!!!!TA DEN" fordi jeg har så sinnsykt mange skjerf og gensre og sokker. 3. folk jeg ikke kjenner som smiler til meg på bussen 4. morsomme hodeplagg 5. bart på fest    Favorittsitater av meg selv 1. Det er rart det med tråder. Hvis du knytter de sammen feil blir det floke, men hvis du gjør det rett blir det en genser. 2. et men to mannstykk. 3. har ikke no punkt nummer tre, hehe. 

skriv en liste i kommentarfeltet du. ja du.

.


/ foto ukjent

all you need is love bababarraba


/ foto priv

Synes høsten er så fin. Selvom det er iskaldt og jeg må kjøpe flere skjerf(men det er egentlig en bra ting)
 

høsten har de fineste fargeneGikk litt rundt i vakre, høst-Stavanger med Maria i dag, før jeg møtte Tone og vi gikk på Teatoriet, en ungdomskafé på teateret for alle som vil synge, spille, danse, tegne eller bare se på. Bor du i Stavanger bør du stikke innom en gang, ganske så inspirerende.Ååå-åå. høsten har de fineste fargene. 

Så satt vi i bakgården på Bøker & Børst en stund. Der er det fint, med lykter over hodet og drage på veggen.

Så tok alle bussen hjem, og jeg ble igjen alene i byparken og tok litt bilder for meg selv. 
/ foto privat

Det kommer litt flere bilder i kveld, eller i morgen.
 

snwfjoDNWenfjr :-)

Hei. Har glemt bloggen litt bort i det siste. Har hatt en super høstferie. Fine dager i Bergen med familien, hvor jeg shoppet litt fint. Skulle egentlig vise dere, men nå vet jeg ikke hvor alt er. Etter bergenturen dro jeg på hyttetur med fine folk, hvor vi laget god mat, hørte på musikk og gikk tur i fjellet. Hadde kun med meg det analoge kameraet dit, så jeg skal fremkalle rullen i løpet av uken og forhåpentligvis (merk: jeg har aldri brukt kameraet før og vet ikke om det faktisk virker) så står jeg igjen med en bunke sinnsykt kule svarthvitt bilder fra turen. 

Når jeg endelig var tilbake i Stavanger gikk jeg på Bøker (kafé) med fine mennesker.

Så har vi vært på fest i anledning Skogmus' (lokalt band) 1 år jubileum. Vi danset, sang og skrev på veggen som uansett skulle rives. Spiste kjeks i sengen så det ble smuler over alt. Så må dere kanskje høre litt på >denne< for å forstå stemningen. Selvom jeg egentlig bare får lyst til å sykle av den sangen. Kanskje >denne< er bedre (fra 0:38 og utover)  Og for å fortsette urelevant oppsummering så var jeg på tou scene og så på nuartutstillingen i går, spiste mat og så nesten TO fimer. Så la jeg meg. i dag har jeg ikke gjort noen ting, og det har jeg egentlig tenkt å fortsette med. Hade.
 

høst i Bergen

drar til Bergen igjen, med familien denne gangen. GOD HØSTFERIE!!!!!!$

brunch

I dag har jeg vært på invielsen av en espressomaskin. ALLE burde invie espressomaskiner en gang i blant. hvertfall med så fine folk.

min bestehos Reppert lå det en skål full av gamle sminkespeil. / foto: meg, og de to siste er tatt av fantastiske marthe thu

åhrfiewf. får helt skrivesperre når jeg skal skrive lengre innlegg. men masse bilder får dere i det minste. hurra for det

hva synes dere jeg skal blogge egentlig? tenker å kanskje lage innlegg  med/om; litteratur, portrettbilder, tanker, musikk, og kanskje kanskje antrekk, hvis jeg orker.

du vet du er lykkelig når du kan høre på triste sanger og være lei deg kun på andres vegne

Livet går i hundre og ett. Skole, basse, skole, sove, puste, kysse, leve. Siden jeg er så dårlig til å blogge, så tenkte jeg å vise dere noen bilder fra slutten av sommerferien, verdens fineste. Også må jeg nok bli flinkere til å ha med kamera ut fra nå av. jadddaDen legendariske Bergenturen. Dro til Bergen med Maria og Tone for å leve der litt. Var så fint, og er ekstra fint å se tilbake på disse bildene. 

Og så var vi på Rått og Råde festivalen. Og opplevde nok en fantastisk Kaizers Orchestra konsert, min tredje i år. Og jeg tror nesten den var best. Hørte mye bra musikk, noe dårlig, lo masse og danset mye. Det var så utrolig fint.

på fredagen så vi John Fogerty i regnet. 


Og akkurat nå er jeg for det meste på skolen, og det ser jo for det meste sånn her ut;

/ foto: forskjellig, tatt med Tone sitt engangskamera

.regnregnregnregn fint regn
bilder av mariaaaaaa

I dag har jeg vært med kjæreste og gått på film på litteraturfestivalen med noen fra filosofiklassen og læreren. Vi så en dokumentar kalt "the parking lot movie" som var overraskende kul, morsom og tankevekkende. Den handlet om folk som jobbet på en parkeringsplass, altså verdt å få med seg. Etterpå gikk vi på kafé og filosoferte litt, før vi gikk ut i regnet. Forresten er det fint når det er mørkt ute, når du har litt lys.

herregud, tror jeg elsker høsten. og livet. 

plingplong, blibbblabb datamusikk. hade

høst

I dag gikk jeg ut i regnet. Og regn er egentlig fint, men helst når jeg sitter inne. På bussen så jeg forresten en dame i lang kjole og sandaler. Og jeg tenkte på at det egentlig ikke var så fornuftige benklær, og så ned på meg selv der jeg satt i shorts og strømpebukse. Men når det blir skikkelig vinter skal jeg kle meg fornuftig der det er pent å være fornuftig. Som med store skjerf rundt halsen, votter og kanskje kanskje en vinrød lue. Fornuftige benklær skal eg nok aldri ha på meg. neida joda. har fine sko da.

og siden det regnet så veldig gikk jeg og Maria på bøker & børst.

Og der spillte vi scrabble og drakk mocca ganske lenge. og Maren kom også bort.
foto: meg, unntatt det av meg som logisk nok er tatt av Maria.

Og nå venter jeg egentlig på at det skal være bittelitt sol og mye fritid så jeg kan ta noen flotte portrettbilder! Det er så vanskelig å ta fine bilder når det er mørkt. Men jeg liker høsten. I år liker jeg høsten.
 

heihei livet
foto: meg, tilfeldig fra lofoten og megmegmeg

liver går i 180 km/t. akkurat slik det skal være. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg deler dette med dere, men jeg gleder meg skikkelig til uken og tror den blir fin. for den blir litt sånn;

- mandag: skole med filosofi i første time!, lekser, kaffe, fotografere(!)
- tirsdag: skole, basstime, lekser
- onsdag: skole, film (littertur festivalen) og kafé etterpå med filosofiklassen
- torsdag: skole, kaffe, auf-møte

og så er resten ikke planlagt, men kanskje det dukker opp noe fint. og så skal jeg drikke engelsk te fra en rød londonbuss, og drømme om påsketur til london med kjæresten, øve litt bass på, høre mye på musikk, blant annet på mamma sine gamle simon and garfunkel vinylplater med sånn fin knitrelyd.

do you remember me, taking pictures of you
foto: meg

Har hatt en veldig fin, avslappende helg med fine mennesker. Har sovet lenge og gått med fine skjerf. Og i går kveld luktet det vinter ute for første gang på lenge. Jeg gleder meg sånn til å sitte inne på fine høstkvelder og ha regnet som rytme til fin musikk. Og å tråkke gjennom tynn snø, for å sitte ute på bøker&børst i skjerf og kanskje votter og drikke kaffe eller kakao.

The kooks er ute med nytt album og denne er litt fin.
 

åh, fint
bildene er linket til kilden.

litt inspirasjon. Jeg skal snart snakke litt med dere, dele litt bilder og sånn. Har bare litt mye skolearbeid å gjøre først.

Og så er det veldig viktig at alle som kan husker å bruke stemmeretten sin i dag!
 

funny the way it is

fint å sitte oppe med pappa i kveld og høre på den nye favorittmusikken hans. kjenner på det der med at det er fint å leve. jeg tar filosofi på skolen nå, og har jo tenkt litt på det der med hva som er meningen med livet, om det finnes gode mennesker og om det finnes sannhet. det er utrolig så mye som vi overser som oftest. glemmer å stoppe og tenke. vi burde undre oss mer. selv er jeg ikke religiøs og tror ikke at noen skapte verden. men jeg kan like tanken. derimot tror jeg at jorden oppsto mer eller mindre tilfeldig. trist kanskje, men nei. når livet er så fint så kan man like så godt leve det. alle burde tatt filosofi, og lært seg å undre. lært seg å se.

og en annen ting! alle burde lære seg å leve etter eget hjerte og egne meninger. ikke sette begrensinger etter andres definisjoner av 'perfekt'. livet kan bli så sinnsykt bra om du bare har det bra med deg selv. 

foto:meg

syk
foto: maren

Jeg har blitt syk. orker ikke stå opp engang. åhr. ligger på sofaen og ser på skins.

For å fortelle dere noe kult var jeg på første time i bass i går. det var kult og jeg gleder meg sånn til å bli bedre, til alt det kan føre med seg. jeg er også snart ferdig med trafikalt og får litt mer tid til overs. kanskje synge. kanskje fotografere mer igjen. 

må bare bli frisk først. hør the antlers - every night my teeth are falling out

saker og ting jeg behøver

1. en stor, varm strikkegenser. kanskje to. definitivt to. en kabelstrikk og en med mønster, som er litt for store og akkurat passe i halsen til at det blir fint med skjorte under og krave over.

2. en sånn dongrijakke. og sånn veske. kanskje kjolen også, for sommerklær er minst like fint med tykk strømpebukse under som til bare ben. kanskje finere.

3. og en sånn grå frakk/kåpe. kulkulkul

4. og svarthvitt-film til pentaxkameraet, så jeg kan ta flotte bilder hele tiden. 

5. og tid til å gjøre sånn her hele tiden. hele livet. 


tror jeg burde skrive noe her snart


Skulle hatt en kakeboks med litt ekstra tid i, som jeg kunne ta fra nå og da.
 

en torsdag

25.08, altså sist torsdag var det konsert med noen lokalband på metropolis. før jeg reiste til bodø for å dra i bryllup. denne torsdagen starter rått & råde, GLEDER MEG. skal hvertfall se JHB, honningbarna, robyn, veronica maggio, tønes (hehe yatzi), litt pendulum, john olav nilsen og gjengen og kaizårrrrrrrss.


Silver Bullet (?) . gøy å ta bilder med sånn fænsi lys. men blir ikke så bra, for jeg er ikke så flink på sånt.


fine folk


fineste folket


dette er reppert. si hei


Judith B (!!!)


Judith B. igjen, superflinkekulebra.

i dag; har jeg hatt en superslitsom dag. men skal vise dere en kjole jeg kjøpte på fretex om litt, dersom den passer. kjempefin!
 

"Bergen e ein saus"

(dedikert te Maria)

HEISANN. Skal snart blogge igjen og ta bilder og sånn. Var i Bodø i helgen. Må komme inn i skolegreiene også. men SÅ. Skal få til ALT dette året. Gleder meg.

 

Bergeneventyr

tur til Bergen var en fantastisk avsluttning på en fin ferie. reiste sykelig tidlig fredagsmorgen. bodde på Marken, hvor alle må dra. små klesbutikker med vintage og unike klær, vinyl/bokbutikker, fint uteliv, fine parker og fine mennesker. Kjøpte the shins på vinyl til kjæreste, og kaffe til meg selv overalt. kunne ha fortalt dere alt om hele turen, men det hadde vært så surrealistisk oppsummert at jeg orker ikke.
5 timer buss fra stavanger, wowhooyee
fine to

 

hello dudes

Vell, i dag gikk jeg til frisøren for å stusse litt, eller gjøre noe helt nytt, og endte opp med en frisyre som minner meg veldig om den frisyren jeg hadde i 7. klasse. Da gråt jeg i to dager. Men det er ikke noe vits i å angre seg, så nå skal jeg heller bare gå med topplue i to år, til håret er blitt superlangt og bohemish. 

Nok om hår. Jeg reiser til Bergen med Tone og Maria i morgen. IKKE for å se rihanna, men for å leve litt. Kanskje se et band i på en liten, trang scene, spise is på Bryggen og bli kjent med vagabonds fra Latvia, kanskje.

ønsk oss god tur, hade.
 

 

OKEI obligatorisk: hør noe av razika. 
 

'hvis eg va en elefant hadde du vært to'


fin dag med 7-måneders kjæreste.


fint lys.


hahahe. ""se litt sånn trist ut"" ""pffffftgaaahaha""

Hodet er litt sånn fyllt med luft og jeg smiler bare. han er best.

sykt gira på å ta bilder igjen forresten. og skal sette opp 'ta selvportretter' på listen over ting jeg skal gjøre. tok en del andre fine bilder i kveld som dere kanskje får se om dere er heldige. Takktakktakktakk til dere som kommenterer forresten, blir så glad.
 

syltetøy og puterDETTE ER EN TEST. lalalalala. fikse design
 

***********
ingvild: sei noe tilfeldig.       NÅ.    sei noe tilfeldig NÅ       NÅ!!!!1111
TorArne: æææææææææ, syltetøy og puter!!!!!!!

Skulle egentlig slette dette innlegget nå siden det bare var test og sånn, men lar det stå siden bildet er så fint. Vurderer å sende det inn til sånn magasingreie (magasiner eller D2 ??), kanskje. Uansett. Tror ikke det blir så mange endringer i designet likevell, jeg vil ha det så enkelt at det nesten er stygt/sykt fint.
 

what a day to be aliveMer bilder fra camping på Vigdel.    Tror jeg skal kjøpe meg svarthvitt-film til ett av de analoge kameraene jeg har, men enda ikke har prøvd. Angrer på at jeg ikke tok flere bilder under teltturen, det var virkelig fint der, fordi kamera nesten er tomt for strøm og jeg for første gang har rotet bort laderen. 

Skal skrive en liste over ting jeg skal gjøre, og prøve å krysse av en til dagen. Ta portrettbilder av fremmede, bli flinkere med kamera, skrive mer, gå på kafé alene med en fin bok, bli kvitt dumme tanker og leve hele tiden.

Bon Iver - skinny love

cæmping
foto jegjegjeg

heiheihei. de siste dagene har gått i ett, og har vært fantastiske. har bodd litt hos verdens beste, laget mat, vært i byen og på kafé. kamera har jeg nesten helt glemt ut, men nå har jeg veldig lyst til å lære meg nye måter å fotografere på. 

bildene over er fra i morges, frokost på vigdelstranden (som forøvrig besto av chips og nonstop) Vi campet en hel gjeng der i natt. ååææ det var så gøy. fire syklet ut, mens fem av oss kom etter med longboard, gitar på ryggen og '''''stjålne'''''' bagasjetraller fra flyplassen. åh denne sommeren har vært så fin, og er ikke over ennå. smilefjesoh mamaaa, i wanna go surfing

Jeg skal bruke den solfylte lørdagen til å henge opp flere RXR plakater og dele ut sånne her flyers.  kult. kom kom kom om dere vil se Kaizers Orchestra, Veronica Maggio, John Olav Nilsen & Gjengen, JHB, Robyn og Honningbarna. Eller 50 cent, men det er opp til deg. 


Kommer til å fryse ihjel sikkert, for det er ikke SÅ varmt. men pytt


Hoyhoy
 

de beste

dagen i går var veldig fin. vi planla Bergentur på Mikado og Amy´s, og gikk hjem til Maria (ble født i det vakre år 1994 på stavanger sykehus, og vokste opp til å bli en talentfull tamburist) . vi reiser neste uke med buss og skal bo på vandrehjem og bare leve litt i Bergen. tror det blir fint. 

og Tone og Maria var fine som alltid.

Grand Island - love in decay
 

og hei, jeg blir alltid så tom for ord når jeg skal skrive blogginnlegg. Har dere noen tips til type innlegg jeg kan lage? Alt er så brukt opp og kjedelig. til å være en ''''''moteblogg'''''' blir det litt lite mote muligens, hva kan jeg gjøre med det uten at det blir dødsteit?
 

halv tre


foto: tumblr enplass


Får ikke sove.

^date

hallohallo. altså sånn de tre-fire siste dagene har jeg egentlig ikke følt for å blogge fordi jeg har vært sinnsykt opptatt med å se hele første sesong av Skins, og ikke minst henge på tumblr. Utenom det har jeg hengt opp 346455342 plakater for rått & råde, og vært i byen hele TO ganger. uten penger.


noe som var kjipt fordi jeg fant en kul dongrijakke på fretex. Men det er egentlig ikke kjipt, for jeg, tone og maria planlegger bergentur, og da trenger jeg penger.


mmmmmmalin. bewareofmonsters.blogg.no jajaja


harry camping, kult/smårar butikk

okeiså, nå skal jeg begynne å leve igjen og gjøre andre ting enn spise-sove-tumblr-skins-sove-spise-tumblrOGskins. ut med kamera og fint og sånn. xoxoxoxo


sommerens beste


foto: tone meldahl

haha herregud, når jeg får se bildene fra festivalen savner jeg det bare mer og mer. Hele det avslappa livet, all musikken, alle menneskene vi ble kjent med, alt
det merkelige vi gjorde, alt det rare, kule, fine som hendte.  åh som jeg lengter, og som jeg gleder meg til neste år.

Akkurat når hører jeg forresten på 'Suck it and see' albummet av Arctic Monkeys, og filmmusikken fra 'Submarine' (må sees, fantastisk) og '500 days of summer' . Det bør dere også gjøre, egentlig. Jeg er litt syk og slakk så bruker dagen inne på å rydde og slappe av.

Ellers så lagde jeg en film fra Hove i går, filmingen er forståelig veldig dårlig og sånn, men den har sin sjarm likevell;

Hovefestivalen 2011 from Ingvild Alette J on Vimeo.

 

HOVE ´11

Hovefestivalen var fantastisk. Stemningen blant tjue tusen mennesker som er samlet på en plass for å høre musikk og ha det fint. Jeg ble kjent med så mange kule mennesker, danset, lo, skrek, sang. Jeg gleder meg allerede til å dra tilbake neste år. Hove har definitivt vært en av de beste opplevelsene denne sommeren. Og siden bilder sier mer enn tusen ord, så;


hø. Lisa og Julie. fin og ryddig camp


Kaizeeeerrrrrs Orchestra!!! fantastisk. vi skrek/sang så vi mistet stemmen. Hør: ALT SAMMEN!!!


Maria, forbilde og medmenneske, 17 år. Tattoverer I <3 MY CAT på armen. 


Det eneste som er negativt med festival er all sjekkingen av vesker og sånn på vei ut inn bort og frem. Men det går greit, for vaktene er jo greie og sånn (og har store øyenbryn, som Erling)


vakkert


teltet vårt. som ble brutalt ødelagt. Men det gikk fint, for da flyttet vi inn til Sara & co, noe som var bedre. 


Tone og Malin, festivalområde. 


Jimmy eat world! blant de første konsertene vi gikk på. Hør: Jimmy Eat World - My best theory 


Tame Impala på teltscenen. Hør: Tame Impala - solitude is bliss


hhahahahhahahahahæææ
camping.


knekkebrød med nugatti.

Etter 6 dager tok det fantastiske slutt. Det fine med Hove er at man også kan ta buss inn til sentrum, noe vi gjorde noen dager for å handle, spise litt bedre og feire bursdagen til Malin. Tidlig dagen etter siste konsert med Kazers Orchestra, Deadmau5 og Honningbarna tok vi tog hjem igjen. DØDSSLITEN. Åh som jeg lengter tilbake.

foto: meg / engangskamera

meoooow

Late dager i Lofoten. Her gjør vi ikke mye annet enn å sykle på butikken, kjøpe pulverkaffe og kanskje få en fisk eller to. Men på onsdag var vi i Svolvær, for å gå litt i butikker, på kafée og på kino. Harry Potter var fantastisk, og trist. Nå skal vi se alle filmene om igjen, lese bøkene nok en gang og gråte litt mer. Harry Potter-maraton når vi kommer hjem, jajaJAja. 

i Svolvær kjøpte jeg en SYKT fin genser;
Maren kjøpte lik i gul.


SÅ fin. vinrød. 399 fra cubus. 

Og så har vi vært litt ute og sånt. jaja, fint det og.

hhahaaheh. hei

hade
 

kosmetikk

i dag dro jeg og pappa inn til Svolvær for å hente et kjøleskap, og jeg vandret rundt på et kjøpesenter uten særlig mange butikker. kjøpte sminke og sånt, noe jeg veldig sjelden gjør lenger. men det er egentlig deilig med litt nytt. (advarsel: sykt """bloggete""" blogginnlegg)


mascara maxfactor/cubus ansiktsskrubb simple/vita vippetang cosmopolitan/cubus øyenbrynspenn depend/cubus tweezer bete/vita pudderkost gosh/vita solpudder isa dora/cubus


foto: meg

woho 17

heisann (****kyllinger****) ! Jeg er i Lofoten jeg, og her er det superfint. blomster på tapeten, sofa fra krigen osv, dere skjønner. IKKE INTERNETT DA. ikke bil heller, eller mer enn nrk1 og nrk2. Jajaja, så har jeg internett NÅ. PundslettLAKS ved siden av har, men det er sinnsykt dårlig. Ser mørkt ut på bloggfronten. Langt til lyset i tunellen osv. Så det kan ta litt tid før vi snakkes, kanskje først når jeg kommer hjem, eller kanskje jeg finner på noe lurt og jeg får blogget litt mens jeg er her. 

ellers, så har jeg bursdag i dag. woho. føles greit, egentlig føles det helt likt. går nok forbi i stillhet denne bursdagen, jajaja. Fikk Hove-billett i bursdagsgave jei, og det var jo superrrrt. ÅJA, glemte å si det. HOVE VAR SUPERT. sneiks 

foto: meg

(fikk faktisk lasta opp hele tre bilder! (((uredigerte og ikke særlig fine, men))) tok sinnsvakt lang tid, men kanskje det er litt lys i bloggtunellen likevell. heh, kanskje)

 

saiko i *****hove***** !!Da drar jeg!!!!!!!!! Camp Silly Hats på hovefestivalen. Kaizers, strokes, razika og fine folk. JAJAJAJAJAAJA

snakkes kyllinger

lyngdal og st.hans og sånt


fine crocks. Fulgte meg til toget han.
Klisssklasss.

foto: meg / fra Lyngdal

Fine dager i Lyngdal og Kristiansand med han. Og st.hans feiring med morsomme voksne og et sjarmerende bål. 

Vet ikke helt hva mer jeg skal skrive. Reiser til Hove i morgen med Tone og Malin, og videre til Lofoten 3.juli. Blir litt vanskelig å være så lenge borte fra hjemme og de som er her. Men Hove blir nok fantastisk. Reiser avgårde med engangskamera og telt, så ingen blogging! Snakkes i Lofoten. Adiossssss
 

borte littJeg leverer mac´en inn til reperasjon i dag (disc-greiene fungerer ikke). Også reiser jeg i morgen, og kommer hjem dagen før jeg reiser på Hove-festivalen. Når jeg får mac´en tilbake og er hjemme fra Hove blir det nok litt blogging.

Farvell til da.

dongrijakke og sånn

We laugh until we think we´ll die, barefoot on a summer night


:Cfoto: meg

Bilder fra gårsdagen. Mye sol. is. musikk i Bjerksted. Ikke gjøre så veldig mye annet enn å ha sommerferie. Denne sommeren er og blir fantastisk. 

Edwars Sharpe & The Magnetic Zeros - Home

 

something good can workI dag skal jeg ut å handle saker til Hove. dheofjedso, GLEDER MEG. engangskamera har jeg allerede kjøpt, woo. 99 kr hos en eller aen fotobutikk i Stavanger. også har jeg brukt et teit redigeringsprogram som redigerer bilden FOR deg, sykt hipster og egentlig sinnsykt teit. passer greit for late bloggere. du finner det her om du er interessert.

Det er egentlig veldig dårlig og gjør alle bildene for lyse og gule;snakes

TorArnePS: hove komme te å bli sykt dritt. hjertex2534744354
 

BYEN


# første gang jeg legger ut bilde av meg selv på bloggen på ... veldig lenge. HALLO 
# fineste Maren
 - ny superfin veske, og et belte, fra pieces/vila.

Har vært i Byen med Maren i dag. Kjøpt denne finefine vesken, og JESUSSSSSS. postmannen kom med kameralinsen min på døra klokken åtte i morges. superglad, den virker SUPERT, og bildene blir fantastiske. Skal ut med Maren senere og knipse litt bilder. er forresten en sigma 30mm f1.4

frokost
bringebær / appelsinjuice / en banan / litt havregryn på toppen

nomnomnomnom

we could flood the streets with love or light or heat whatever


foto: meg

eksamen får legges litt til side i dag. skal ligge i sanden ved siden av han og ikke tenke så veldig. det blir fint
 
har laget eksamens-spilleliste, du finner den -her

 

s474n

............... så kom jeg opp i muntlig eksamen da. 1 av de 8 av alle de 180 som kom opp. var ikke en av de som jubla så høyt at jeg trodde ørene mine skulle dette av da de sa ".. og det var alle som kom opp i førsteklasse!" for å si det sånn. kom opp i geografi. døden. herregud, snakkes på tirsdag om jeg fremdeles lever. 

 

og alt som de har sagt ikkje va lov, det gjorde me mens alle lå og sov

i det siste har jeg hatt det helt fantastisk fint. Selvom jeg har vært travelt opptatt med skole de siste tre dagene. Kommer jeg ikke opp i muntlig i morgen er jeg ferdig og får sommerferie. HERREGUD DET BLIR DEILIG

Langhelgen var best. Var ute lenge med flotte mennesker. Ledd, sunget og danset masse. Grillet med de fineste folkene du finner. Vært på musikkfest og litt på Tou. Rullet rundt i gatene på longboard. Gått uten strømpebukse ute.

Desverre har ikke kameraet blitt med på så mye. Skal kjøpe ny linse (!!!!) til helgen, og da blir det sikkert gøy å ta bilder igjen. Nå vil jeg sove.
 

hei #2


fortsatt trøtt neeeeida 

(jo faktisk). Skal blogge skikkelig fra og med i morgen asso. lover

dere er søte allesammen
 

hei

Føler det har blitt en stund siden jeg postet noe bra her på bloggen. 

Skulle gjerne gjort det nå, men jeg er litt trøtt.

Det er bare livet som står å banker på døren.

Hør på The Shins, også a tout a l´heur(snakkes når vi snakkes)

livet med meg og deg


foto: meg   hjerte: han

skulle tro det ikke var mulig å føle noe så veldig stort. så veldig fint. nesten så stort at det ikke har plass. jeg er utrolig lykkelig. er du?

og hvis ikke,  så leste jeg en plass at det er fint å være ensomme sammen. med folk som ikke har en plan for å
gjøre deg lykkelig igjen, men som bare er der. og det tror jeg på. ensomhet er kun et rom som kan fylles med ting og folk.

28/05/2011

I går var jeg travel. Måtte til byen for å møte Tone og Maria og gjøre ferdig samfunnsprosjektet vårt. åh det blir bra. Vi lager kafé.

Når vi snakker om kafé så var jeg på 5 forskjellige i går. Waynes, Kult. , Bøker & Børst, Sjokoladepiken, Kult.. heh
Og så skal det være sagt at Kult. er best på mocca, men waynes på det meste andre. Og Bøker har finest stemning og Sjokoladepiken best sjokolade, sikkert, men det vet jeg ikke for jeg har ikke smakt.  

favoritt: strikkegenser + skjørt. genser fra bikbok og skjørtet er en kjole fra hm. 


på Norli gjenvinner de bøker. se så fin


verdens søteste
finn 3 feil.

dbjkddoøfoøefeoøi. i dag skal jeg for det meste gjøre lekser. føler ikke for å skrive noe her egentlig. hade, ha en fin søndag dere


fin fredag


foto meg

finkulfantastiskbrakul fredag. 
Tanangerdagene med musikk og fine folk. Også 1. jeg skal kjøpe ny kameralinse, kanskje i dag. 2. jeg har litt dårlig tid. Skal sitte på kafé med Tone og Maria for å lage kollasj av drømmekaféen vår og skrive samfunnsoppgave om bedriftsetablering. Dårlig tid. Det regner. Men det er fint.

hør: Sunbears! - little baby pines
 

henger på soverommet, hæhæ


fotoprinter = kult
malleee & mei


nesten (ikke i nærheten engang) ferdig. Skal dekke hele veggen tror jeg. Med fine sommerbilder, det blir bra.

Det ble forresten sykt dårlige bilder (av bildene), fordi jeg bor i en kjeller og her er det dårlig med lys :-((((( skulle gjerne hatt solen inne.

Noen som vil anbefale en god/fin bok? Har lest ut Kva er tåler så lite at det knuser om ein seier namnet på det? allerede, men skal lese den på ny for den var så fin.

hei

føler meg ikke helt bra i dag

litt sånn;-ish

 

hade

min venn, kor va me hen


Jeg har ingenting nytt å formidle dere. egentlig. jeg bare kjeder meg

Hør Sporv - maskerade her , de er så flinke.  og ehr.  18 dager uten facebook = usannsynlig kjedelig, og lett

fikk 5/6 på engelsk høring i dag. yessda. bare typ 232094723 prøver og vurderinger igjen. Ehehe ja

jeg er sint

Men hør på Sporv, så går det over. Og så har jeg redigert de bildene jeg tok av Malin for 363 dager siden, som fremdeles er de fineste jeg har tatt, på nytt i lightroom. Dere skal få se flere senere, de bildene er så fine.
Malin er finfinfin. Og hun har fått seg blogg igjen da; bewareofmonsters.blogg.no

Har brukt mye tid på å se på kjoler istedet for å gjøre lekser/være på facebook. Skal ha en av disse tror jeg, hvilkeeeen? skal i bryllupp i august.

fra asos.com

OKEI nå har dere fått nok meningsløs informasjon. over og ut
 

hva er kjærlighet?


hjertefoto priv

jeg prøver å skrive en norskartikkel. om kjærlighet altså

må være litt saklig og sånn. som er litt vanskelig, for jeg synes bare kjærlighet er fint. prikker litt i magen. men nå skal jeg altså diskutere. om kjærlighet er en kunst, eller noe man finner ved et lykketreff. 

jeg er bare ett menneske. vet ikke alt og sånn. hjelp?
dere er jo rundt 50 stk eller mer her inne daglig. sikker på at dere vet litt om kjærlighet. og siden dere virker litt sky ellers på bloggen, kan dere godt være anonyme. 

blir kjempekjempeglad om dere hjelper litt
 

djisuefhu%&%(/%S763894939dnsfieÆåherre. jeg vet ikke med dere, men jeg vil helst bare være til nå. ligge en plass, med litt musikk, litt himmel, litt stjerner, og mye ingenting. 

naturfagsprøve,norskinnlevering, engelskhøring, geografiprøve, nynorskhalvdag, eksamen, engelsk femføring, samfunninnlevering ÆÆsjY78%$%&%$&VBSAWGD%æde348%%!!1111 vil ikke vil ikke vil ikke

123 dager

make avatar
hjærtæ

søttenemai


/gratulerer med dagen! Fin dag egentlig. spist 3 is.
 
(foto: meg. Fått nytt redigeringsprogram jeg. superrrrrrrrt) 

I´d rather dance with you

Helgen har vært fin. Jeg har vært med fine mennesker hver dag. Har hatt med meg kamera litt ut i dag, og ellers tatt en del litt fine bilder. Dere skal få se litt etter hvert. Her er noen hvertfall, før jeg skal ut igjen (med kamera). Fin 16. mai alle søte!


Kjøpte to cd´er på platekompaniet, der har de vårrengjøring. MGMT og Röyksopp. Tror jeg må kjøpe Razika - program 91 og, for nå har jeg hørt så mye på de at spotify ikke vil la meg gjøre det lenger.


hjertehjerte verdens fineste 
fine blomster i hage. de blå blomstene er de fineste
var på Wayne´s med Maren. (ehm, feil fokus menmen) .


utenfor huset er det to store rosa trær. De er så fine


og jeg har kjøpt fint blondeundertøy. 

Hva gjør dere 16. mai?
 

lørdaaah

 

HEI

i går gjorde jeg noe helt sykt. Jeg inngikk en avtale svart på hvitt med Maria om å ikke være på facebook frem til 23. Mai, når alle prøvene er overstått (utenom eksamen , som begynner 23. mai......) Og hun har endret passordet mitt så jeg kommer faktisk ikke inn uansett.

Jeg kan godt blogge om livet uten facebook om dere vil. Foreløbig så går det superfint. Ingen kramper eller gråteanfall enda.

Og så var jeg nettopp i Byen med Maren, og da hadde jeg faktisk på meg dette: 

Genser fra bikbok, skjørt fra Paris og smykke fra Weekday.

Og ikke for å skryte eller noe, men jeg har faktisk kjøpt nye klærOg ikke for å skryte, men jeg har faktisk begynt å få ganske langt hår

Ikke for å gjøre dere sjalu, men i Stavanger er det faktisk så mye sol at man må gå med solbriller inne, for ellers blir man blind.

Helt sant.

Og ikke for å skryte, men jeg kan faktisk ta benet bak hodetHade

her skjer det ingenting


foto: meg

Skulle hatt et skikkelig polaroidkamera. Så jeg kunne tatt fine bilder med ekte smil og duse farger og med liten hvit ramme med plass til å skrive. Så skulle jeg hengt dem på veggen over sengen alle sammen.
 

étoileskoleskoleskole.

snart helg. jaaah......

PS: JAJAJA har bestilt festivalpass til Hove ´11 nå. KAIZERS. THE STROKES. sommersol. camp silly hats only.Jizuz. Noen som skal dit?

å den kjærleiken så fin

I: DU

 

T: ja 

 

I: hei

 

T: hei

 

I: eg føle meg som en ryggsekk

 

T: å

 

hahahAhAhaHAHaHAHAHAHAhAHAHAhaHAHAAAAAHAHHHHHHHHAH243%1AHAH&%"AHAH$%&"AHAHAHAHAHJ

 

hehe

danse som en sneglee

I dag skal det feires, for selveste >superBente< fylte jo 17 år for ikke så lenge siden. 
OG NÅ BENTE! hvis du leser dette FØR jeg er hos deg (for å kremt,spise) så må du lukke øynene fordi jeg har påenmåte laget et kort, egentlig ikke, men det er ikke ferdig. LUKK ØYENE. du får ikke se 

se så fint

Og ellers, så har jeg kjøpt meg litt nytt i dag. Som jeg egentlig ikke hadde råd til, men det er en annen sak. Se, fint:Bukse og shorts fra H&M og genser fra bikbok. fintfintFINT sant ? men hatt og skinnjakke til altsammen, jajajJA. 

I don´t see what anyone can see in anyone else .. but youJeg fikk et rosa hjerte. Det smakte godt. Men den tanken er finest av alt. 
 

.

The eyes are the mirrors of the soulDagen i dag har bestått av fine mennesker, masse frukt, litt is og mye sol. Sommer i april, det kan jeg like. 

(PS: OBS OBS! jeg blogger bare fordi Maren tvinger meg, sånn at hun kan lese bloggen min før hun legger seg. God natt Maren. Drøm søtt)

ddsndshdasjdoissfd. skrivesperre

i morgen skal jeg jogge. Leste at det er bra å fortelle andre at du skal trene, for da MÅ du trene ellers så får du dårlig samvittighet. Og jeg er lat å liker ikke trene, så; I MORGEN SKAL JEG JOGGE ALTSÅ. kom å se

ellers skal jeg til byen med Malin. med kamera, og outfaaaits og sånn. nå går jeg, hade
 

i hjärtat


foto: meg     modell: Maren Ceballos

Stavanger igjen, etter fem fine dager i Sirdalen med kjæreste og familie. Der gikk jeg gjennom litt gamle bilder jeg har tatt og fant dette, en skjult skatt. Heldig som har så fin bestevenn som vil stå modell for meg.

Det er nesten sommer ute. Jeg og Maren skal ha piknikk i morgen, bare så dere vet det.Sirdalen

Jeg blir borte til søndag. Ha en superfin ferie dere.
 

jeg liker mandag, jeg1. Har vært i byen med Hanna og Maren i dag. Utrolig koselig. Drakk iste på waynes, som smakte godt i solen.
2. Maren hadde på seg en kjempefin kjole, og en veske som jeg kjøpe til henne i Paris.
3. Jeg var kjedelig i klessveien. Men hadde en dongrivest på i tillegg.
4. Kjøpe småblomstrete blå kjole og solbriller fra H&M. Og en heklet vest, den siste som var igjen, fra H&M Consious collection. Heldig.

solsolsol

Sommer i april. Drar til byen med Hanna og Maren for å nyte sol, kaffe og sommerklær. Ha en superfin dag.

eg kan fly

should have taken acid with you

1. Hadde på meg i går. topp + shorts fra bikbok. blazer fra monki. belte fra hm.
2. trær og vann. fint

Fin dag snart. Tivoli + vinylpalass + byen + boller + kaffe + scrabble.
 

Q&A - del 2

Del 1 finner dere >her<

Yndlingsbutikk? Bikbok, H&M, monki og weekday.
Topp 5 favorittplagg?
For øyeblikket disse; skinnjakke, shorts og topp fra bikbok. Blazer fra monki. Vintage dongrivest fra Lady Jane Vintage (Paris).

Nyeste innkjøp? Skjorte og blazer fra Monki. (toppen inni blazeren er fra bikbok, men er ikke så ny)

Kan du vise bilde av alle skoene dine? Ja... men. Jeg gadd ikke finne frem alle når jeg tok bilder til spmrunden. Så her er de jeg liker av de høyhælte skoene mine. Så har jeg noen fler + et par boots og et par lave, sorte converse.

Favoritt accessorize? Vesken fra bikbok, solbriller (disse fra hm) og fjææær.


 Bilde av favorittskoene dine?

Bilde av rommet ditt?Bilde av favorittkjolen din?
åh. Jeg har ingen!!! Jeg har noen kjoler men.... ingen så veldig fine, som jeg liker spesielt godt. 
Bilde av favorittoppen din? bikbok. Det fineste jeg eier. 

Bilde av yndlingsantrekket? Jeg har ikke ett yndlingsantrekk, men dette var jeg jo sånn passe fornøyd med;

 og dette


Bilde av shææresten?

Bilde av favorittbildet ditt? har ikke et favorittbilde (enda)
Fineste bildet av deg? (etter din mening) Ikke det fineste sikkert. Men ok fornøyd.


 Bilde av deg akkurat nå?HÆHÆ
 

howdy

////////// Jeg skal på jentekveld og spise nachos. God påshke

 

fortell meg noe om deg


foto: meg , finner mer >her< på flickr.

Når jeg spiser banansjokolade piller jeg av sjokoladen først, for jeg liker egentlig ikke det gule
 

les fleurs

Jeg hadde på meg blåblomstrete skjørt fra h&m i dag. 
Og jeg har vært i hagen med blomster og glitter og kamera. Og det ble litt fint, selvom jeg ikke er flink, men det er fint å gjenoppdage hvor gøy det er å være en smule kreativ. 


foto meg meg meg sant

 

ting1. Fjær er fint. Så jeg laget meg en øredobb av et lite sølvkjede, en kule og en fjær.

2. Jeg går ikke ut uten solbriller og rosebud i vesken.

3. IFA er noe av det aller beste. Jeg kunne spist 10 pakker til dagen, minst.

 

HjærtæHei Alette, Tor Arne her. Tivolihjerte. 

tenk å legge seg med sommerfugler i magen hver natt


kilde

dét er fint det

 

eg vett ein plass du kan få alt du ber om

Fin gange sånn-8tall-snudd-på-siden helg.
Oslo, sol, varme, is, Kaizers Orchestra, søte små og han.

Kaizers var sinnsykt fantastisk ubeskrivelig kult. Jeg gleder meg allerede til å se dem igjen på Hove og RXR. Og Oslo er så fint så fint. Markveien på Grunerløkka har den fineste Fretexen (Unika) og andre søte, små butikker som selger fint brukt (f.eks. Robot, sjekk ut). Der vil jeg bo.

Men tok veldig få bilder, og ingen over gjennomsnittet bra. Men det er vel tegnet på at man har hatt det fint.

å komme tilbake til stavanger var dritt. litt hvertfall

 

Tiger
foto meg/marenceballos. Meg og Marekatt i Oslo sommeren totusenogti.

Jeg drar til Tigerstaden med kamera og han i morgen. For å se Kaizers Orchestra LIVE i spektrum!!!!!!

Lykke.

edit: hahahahah gult hår, og blond ettervekst

 

Q&A - del 1


Hvorfor er ikke samtlige vinylsjappe-medarbeidere/eiere kule?
Det lurer jeg også på! Eier man vinylsjappe i 2011 er man i utgangspunktet kul, men så er man skikkelig dust. Hvor er logikken i det??? Jeg forstår ingenting.
Hva gleder du deg mest til i sommer? Null skole, sol, Hove-festivalen, grille, sove i telt, bade, ikke sove i det hele tatt og ja... livet.
Kan du ha bilde innlegg der du svarer på spørsmål i bilder? Hvis det blir behov for spørsmålsrunde igjen, så ja! Kanskje ikke nå, for eg har så få lesere at det blir så veldig lite spørsmål.
Hva er favoritt drikken din? appelsinjuice. Og kaffe, mocca, latte eller cappuccino.

Hvilke fag har du valgt til neste år? Historie og filosofi, s1 matte, internasjonal engelsk og markedsføring og ledelse.
Vil du hoppe i fallskjerm? Jajajaja! Gjerne nå, med en gang. Jeg vil fly.
Hvor mange ganger har du vært i syden? Ah vet ikke. Hva defineres som syden egentlig? Vi reiser til utlandet annenhver sommer hvertfall, så minst 8 ganger.
Hvor drømmer du å bo i fremtiden? London, Paris eller Oslo. Kanskje studere i Oslo eller Paris, og så bo i London. Storby skal det hvertfall være.

 Kan du vise bilder av håret ditt fra du hadde langt blondt hår, til det håret du har i dag?

 Før sommeren var håret mitt OK fint, og veldig langt. Naturlig farge.

 Så var jeg lei, og lot Bente farge håret mitt med toner hjemme, mens jeg hadde fullstendig angst og hjertebank. Det ble rødt mitt på hode, men ellers fint.

 Og det var greit fint en periode, men det ble etterhvert veldig mye lysere, og litt grått. For å ikke snakke om lyslys ettervekst + rødskjær.

 farget det brunt igjen, denne gang hos frisør. Og det ble IKKE rødt. Men så fikk jeg lyseblond ettervekst, og det så ut som om jeg mistet hår...

 Så bleiket og klippet jeg det hos Jane på Modo (anbefales!!!) bare en måned senere.

 Og det ble supervellykka!!!!

 Og så var jeg tilbake hos Modo og bleika det enda mer, så det ble nesten hvitt. Men det er en stund siden nå. Nå har d vokst mer, og ser sånn ut. Skal la det vokse vokse vokse, og bli langt og naturlig til sommeren.

Beste minne fra sommeren 2010? Åh den er vanskelig. Sommeren var fin den, men den virker så langt borte. Kanskje når jeg og marenkatt gikk tur med hunden, hun i snusmumrikk hatt, og vi sang og var lykkelige bare fordi det var sol, og ikke brydde oss om noen ting. Sånn vil jeg ha det hele tiden. 
Hvorfor har edderkoppen åtte bein og ikke syv? Sikkert sykt upraktisk og vanskelig å gå med 7 bein. Edderkoppen har forresten to "munnbein" også, og hvert av gangbeina har 7 ledd. 
Hva synes du om gutter som sminker seg? Hver og en får være som de vil.
Kan du videoblogge? heh. nei
Hva synes du om klær fra wow? Ingenting. Klær for en helt annen aldersgruppe. Teit spm fyi.
Går det bra på skolen? Både ja og nei. Jeg lever på flaks. Det kunne gått bedre, for å si det sånn.
Flink i samfunn? jajajaja. elsker samfunn. tenk på det. Kanskje ikke karakterflink, men ENGASJERT.
E du med? Ja torkjetil/Malin <4 k9z ilu
Hva slags musikk/band hører du på? rock/indie/alternativ? Ikke så flink til å sette musikk i bås. Men hvis du/dere vil kan dere sjekke ut spillelistene mine Balsam for sjelen >her<, I augeblinket >her< og alt (spilleliste uten sammenheng) >her<. Der finner du mye av det jeg hører på for øyeblikket ++ mer. Og så har jeg egne spillelister med Kaizers Orchestra, Casiokids og Red Hot Chili Peppers. Liker Muse, Arctic Monkeys, the kooks og white stripes også ++++
Leser du blogger, og hvilke da? Herregud. Dette kommer til å ta lang tid. Skal vi se, jeg leser My Blomquist, Lisaplace, Fashiontoast, Angelicka Blick, Victoria Törnegren, Supermarie, Danbychoi, Oracle Fox, Livingdoll, Vanillascented, The Killing Moon, Emma Watson, Hjartesmil og litt lokale stvgblogger étoile, ponnijenni, lisanj, bluemindintermezzo og clothingcreatespeople. Jeg leser flere du temps en temps. (alle bloggene er linka)
Hvorfor blogger du? Jeg liker det. tror jeg
Og hvor er den skinnjakken du hadde på deg i et innlegg for litt siden fra? Bikbok.
:-) :-) 
Hvilken resturant liker du best? Sting. Fordi de har så kult interiør, og andre etasje minner meg om Jarle Klepp. 

 

- Resten av svarene kommer kanskje i morgen, eller etter helgen. Wuhu. Jeg er så travelllllllll. -

 

åhsåsint


foto meeeeg

selv om jeg har spist pain au chocolat på le café francais med franskklassen. Og har kjøpt en liten bok som jeg kan skrive og tegne i. Jeg ble våt som en druknet katt i dag. fyssjjjjndwewrdk. Og så ut som noe katten hadde dratt inn. Jeg er litt som en katt, liker ikke vann så godt.

 

ingvild aletteJeg heter Ingvild Alette, er 17 år og drive litt med foto, skriver, spiller bass osv osv. 

Bloggen heter styledemon fordi jeg i utgangspunktet tror jeg hadde tenkt å blogge mest '''mote'''. jeg er glad i klær altså. men skriver ikke så mye om det, egentlig.

Går andreåret på studiespesialiserende, fordi jeg ikke helt vet hva jeg vil, men begynner å bli ganske sikker. Synes fregner, kraveben og håndledd er fint. Og så står jeg alltid med bena i kryss og musikk i ørene når jeg venter på bussen. Jeg har verdens fineste kjæreste og fantastiske venner. Liker å ta bilder og vil en dag bli skikkelig flink med kamera. Og til å spille bass, danse kanskje og å skrive. Jeg vil reise, sove lite og leve mye. Vil gjerne bo i en stor strikkegenser og et par fine sko. Jeg liker egentlig ikke å være alene om kvelden for da tenker jeg for mye.

bloody hipsters and their old camerasPappa fant frem det gamle kameraet sitt til meg + en haug med gode linser.
Så nå har jeg kjøpt fuji film, og skal dekke soveromsveggene med fine bilder.

 

toro y moi - talamak


foto: meg   modell: Maren Ceballos

Verden. Har du sett at den er der ute? Den er så mye mer synlig når jeg ikke kan være der ute å leve i den. 

dasjoirpfehwsio. lekser dreper. og jeg blir så veldig dramatisk

Når jeg er ferdig med dette vil jeg #1 kjøpe meg en tegneblokk og en notisbok #2 skrive tekster som har svømt rundt i hodet mitt en stund #3 drikke latte og lese filosofi på kafé #4 ta bilder av han med de "nye" gamle analoge kameraene mine.

 
Det du ikke vet enda


Foto: meg  "modell" meg det oxo k9z

.. kan du få svar på nå. Siden jeg blir borte en stund kan dere jo stille meg litt spørsmål.
eks. Hvem er du? Har du farget håret? Var Jesus en mann? Hvorfor er bien svart med gule striper, og ikke gul med sorte striper? Hva er meningen med livet? Hvor mange sko har du? Hvorfor er du så kul/teit/morsom/rar? Hvor får du inspirasjon fra? 

 
stresstresstressztressz
Selvutløser er en fint ting. Paris 2010.

Det er ikke slik at jeg får dårlig samvittighet eller høy puls og krampetrekninger hvis jeg ikke blogger, men jeg føler på en måte et slags ansvar for å fortelle dere at jeg lever.

Det hadde jo vært meget trist om dere trodde jeg var død.

Om ikke alt skolearbeidet tar livet av meg, så er det altså bare mye lekser og prøver som gjør at jeg... vell, ikke har noe form for kreativt eller sosialt livt. Hvertfall ikke de 2-3 neste ukene. Helgen derimot, var super, men dårlig dokumentert. Kvalitet fremfor kvantitet, så;

á tout a l'heure (see you when I see you/ vi sees når vi sees/ blogges når jeg blogger)

 

Sånt som er fint og gjør meg gladDen lille vesken fra Bikbok, som gir meg en litt gammeldags følelse og passer så fint til alt. Han som får meg til å smile hver eneste dag. Bass- og gitarklimpring som er så fint at jeg dør lever litt ekstra inni meg. Kaffe som smaker ekstra godt i fint selskap. Og bittesmå blomster på kjoler og i gresset.

 

With a bow and arrow

Model: Malin Ludvigsen. Foto: meg

Trengte litt forandring i utseendet på bloggen for en stund. Men jeg bytter nok tilbake til den gamle headeren om en stund. Frem til da blir det litt svaler, og mindre press på at dette skal være utelukkende en moteblogg. Påenmåte.

Bildet er fra en photoshoot med Malin i sommer, noen flere bilder ligger ute på >flickr< , og kanskje jeg legger ut noen flere her også. Hvis dere syntes det var fint?

 

hits