funny the way it is

fint å sitte oppe med pappa i kveld og høre på den nye favorittmusikken hans. kjenner på det der med at det er fint å leve. jeg tar filosofi på skolen nå, og har jo tenkt litt på det der med hva som er meningen med livet, om det finnes gode mennesker og om det finnes sannhet. det er utrolig så mye som vi overser som oftest. glemmer å stoppe og tenke. vi burde undre oss mer. selv er jeg ikke religiøs og tror ikke at noen skapte verden. men jeg kan like tanken. derimot tror jeg at jorden oppsto mer eller mindre tilfeldig. trist kanskje, men nei. når livet er så fint så kan man like så godt leve det. alle burde tatt filosofi, og lært seg å undre. lært seg å se.

og en annen ting! alle burde lære seg å leve etter eget hjerte og egne meninger. ikke sette begrensinger etter andres definisjoner av 'perfekt'. livet kan bli så sinnsykt bra om du bare har det bra med deg selv. 

foto:meg

3 kommentarer

henriette

08.sep.2011 kl.12:53

det e jo ikkje trist at jorden oppstod tilfeldig!!! då kan det jo skje på ny og på ny så det vil ver mange vesener som kan undre seg rundt omkring i hele universet for evig og alltid

11.sep.2011 kl.20:12

Så fint skreve Ingvild. Fine bilder og.

annie ellingsen

25.sep.2011 kl.23:18

kjempe fine bilder! :)

Skriv en ny kommentar

hits